Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Online Kviz Opceg Znanja

Online Kviz Opceg Znanja

Iz zbora dodaju da im je podršku u organizaciji dao tehnički fakultet, ali i sam dekan prof. Više od 6500 zanimljivih pitanja iz raznih oblasti.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Mnoge ulice u srpskoj prestonici imaju table sa pogrešnim imenima, nekima fali slovo, neka prezimena menjaju pol. Kviz znanja o književnim djelima викторина. Mole vas doći barem 10min prije početka.

Kwiz Znanja Online Na Srpskom
cijeli clanak posjetite ovdje: https://ludostor.co/photography/kwiz-znanja-online-na-srpskom
Unošenje podataka (pitanja i mogući odgovori, popratni tekst, slike i linkovi predmetne oblasti koje će biti tretirane na testu općeg znanja. U k topu, autor i voditelj mario katušić tu su sva pitanja i odgovori, osim naravno video pitanja by mario_katušić. Razna istraživanja potvrdila su kako osobe koje posjeduju visoku razinu specijaliziranog znanja također često raspolažu i velikom količinom općeg znanja.

Zašto je kviz znanja na hrvatskom izazov koji bi trebalo prihvatiti?

Kvizovi iz znanosti, fizika, medicina, matematika, zoologija, astronomija, računala. Nadamo se da će ti rješavanje kviza biti zabavno i poučno. Kliknite ovdje kako biste pročitali članak.

Kviz općeg znanja, kviz igra opće kulture na hrvatskom nudi 150+ pitanja za kviz znanja, a svako od njih prati edukativna činjenica iz opće kulture svjeta na različite teme, od povijesti i zemljopisa do glazbe, kina i sporta. Humanitarni kviz općeg znanja pod nazivom 'inženjeri za inženjere', iz epidemioloških razloga, održat će se na online platformi, i to u petak, 29. Mislite li da imate sve potrebno za naš veliki kviz općeg znanja?

Kvizovi Znanja
cijeli clanak posjetite ovdje: https://ludostor.co/photography/kvizovi-znanja
San francisco i ove nedjelje, 3. Mole vas doći barem 10min prije početka. Svakog ponedjeljka u seriji kvizova svaki tjedan kviz jedan objavljujemo kratki kviz općeg znanja koji će sadržavati 10 pitanja iz različitih područja poput glazbe, povijesti, geografije, sporta, umjetnosti i dr.

Vrijeme za odgovaranje je ograničeno!

Ovaj kviz kviza izazvat će sve aspekte vašeg znanja, uključujući povijest, zemljopis, umjetnost, filmove, znanost i još mnogo toga! Kviz znanja o književnim djelima викторина. Unošenje podataka (pitanja i mogući odgovori, popratni tekst, slike i linkovi predmetne oblasti koje će biti tretirane na testu općeg znanja.

Svakog ponedjeljka u seriji kvizova svaki tjedan kviz jedan objavljujemo kratki kviz općeg znanja koji će sadržavati 10 pitanja iz različitih područja poput glazbe, povijesti, geografije, sporta, umjetnosti i dr. Pogledajte kviz općeg znanja od 40 pitanja klikom na natpis ispod! Nov 20, 2020 | total attempts:

Kvizovi Kvizovi Znanja Kvizoteka
cijeli clanak posjetite ovdje: http://www.kvizovi.com.hr/kvizovi.aspx
This is an online quiz called kviz općeg znanja. Živite li u braće baruh ili u ulici braće baruha? Kviz će rasturiti samo oni koji se s pravom mogu smatrati živućim.

Danas isprobavamo jednu zanimljivu aplikaciju (kviz općeg znanja) ovaj klip je malo drugačiji od drugih ali nadam se da će vam.

10 questions | by blozic | last updated: Danas isprobavamo jednu zanimljivu aplikaciju (kviz općeg znanja) ovaj klip je malo drugačiji od drugih ali nadam se da će vam. Pridružite nam se na kvizu pod nazivom koza:

Posting Komentar untuk "Online Kviz Opceg Znanja"